perjantai 8. maaliskuuta 2013

Whoopies ja football ja niin se Naistenpäivä

Naistenpäivä. Ihana päivä olemassa, vaikka osaammehan me naiset tehdä itsestämme numeron muutenkin! Nyt on käymässä samoin kuten aina. Siis kun minä olen kotiäitinä. Hyvä Mies näyttää sopeutuvan siihen, että talossa on K O D I N H O I T A J A . Tänään vähän pimahdin. Naistenpäivän oikeudella. Mainitsin, että muistaako hän ollenkaan, että voisi joskus ottaa vessaharjan käteen? Että kuinkahan likaiseksi vessa saisi tulla, ennenkin se harja löytäisi tiensä pönttöön? Eipä siihen oikein ollut Miehellä vastausta, myönsi vain, ettei juuri ole tullut hetkeen pestyä. Kuulemma kyllä pesisi, jos se oikein likaiseksi ehtisi päästä. Hauskinta tässä toki oli keskustelua seuranneen Isoveljen kommentti: "No jos mä olisin noin niinku tuollaisen määräysvallan alla, niin emmä ny ainakaan mitään vessaa pesisi, ennenkuin mulle sanotaan, että pese se vessa." WHAAAT? Oikein tulkittu? Äärimmäistä tunneälyä?

Naistenpäivän kunniaksi kävin myös elämäni ensimmäistä kertaa seuraamassa jalkapalloa, livenä. Mukavaahan se oli; komeita nuorukaisia, kovaa vauhtia, vaarallisia tilanteita. No myönnän, parasta oli se, ettei kukaan huutanut äitiä, sain istua pää tyhjänä (koska en oikeasti ymmärrä jalkapallosta yhtään mitään), välillä vain nostaen katseen hallin kattoa kohti, koska silmäni kuitenkin automaattisesti seurasivat pallon liikkeitä. Siinä kuitenkin nuorukaisia seuratessani ajatukset alkoivat luonnollisesti harhailla. Mutta ei suinkaan nyt siihen suuntaan, mihin varmaan heti ajattelette. Ei... EI! Vaan mietin, että noilla kaikilla nuorilla miehillä on äidit, he kyllä varmaan tykkäävät kovasti äideistään, vaikka ovatkin jo aikuisia ja itsenäisiä ihmisiä. Sellaisiahan sitä on tapana jalkapallopelissä miettiä. Olisikohan se liittynyt siihen, että minulla oli jo ikävä puolivuotiasta Pikkuveljeä? Pulleita ranteita ja ihanan tuoksuista pientä suukkosuuta. Oih, kyllä pienet miehet voittavat tällä hetkellä 100-0 isot miehet. Voitte kysyä vaikka Hyvältä Mieheltä.

Ja Whoopies- kakkukeksit voittavat kaikki muut herkut 100-0! Bongasin reseptin eräästä ketjun lehdestä, enpä ollut aiemmin kiinnittänyt huomioita moisiin Amerikan hömpötyksiin. Mutta voi miten ihanaa joku voi olla. Whoopies Mascarponepuolukkatäytteellä - taivaallista. Tosin en ole muita maistanut, varmaan menettelevät suklaisina, suklaatuorejuustotäytteellä, kermalla, sokerilla... Suloisen Naisellista!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti