lauantai 19. maaliskuuta 2011

Sinisiäpunasia ruusunkukkia ja porkkanasosetta

Meillä on sitten yksi kova lauleskelija. Kappalevalintoja tulee aivan laidasta laitaan, hartaista virsistä kansanlauluihin ja kaikkea siltä väliltä. Vessassa raikaa yleensä kovimmalla äänellä. Tänään autossa kehotettiin laulamaan sitten kotona vessassa, autossa kun muut ei pääse ääniaaltojen ulottumattomiin. Täytyy kyllä myöntää, vaikka omasta kullanmurusta onkin kyse, että intoa löytyy nuottikorvaa enemmän, mutta eihän se mitään. Into onkin tärkein! Ja harjoitus tekee mestarin.

Tänään ajattelimme olla oikein kivoja vanhempia ja hemmotella lapsia viemällä heidät supermarketin "Lastenpäivään". Luvassa oli karkkiongintaa, ilmaisia tuotenäytteitä ja kaikkea mukavaa... Pyrin yleensä kiertämään nämä tapahtumat mahdollisimman kaukaa. Olihan siellä muitakin. Ovelta alkoi lasten kyllästäminen sokerilla jatkuen koko kauppakierroksen ja kaupan päälle ilmapallot (niissä ei sitten ollutkaan sisällä heliumia, joten ei niistä mitään iloa revitty) ja kasvomaalaukset. Älyttömän mukavaa. Siinä olikin sitten taas pariksi vuodeksi hemmottelua sillä saralla.  

En tiedä, onko lauantai- iltana soveliasta ommella, mutta ostin ihanaa pilkkutrikoota... No jos muut painii, niin kai minä voin polkea konetta. Katsotaan tuleeko siitä kärpässieni vai Tanttu.


Pikkusisko tapailee konttausasentoa ja on kasvattanut ensimmäisen hampaanalun. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti